07:33 21.11.2018

Рятувальники ліквідували масштабну пожежу в заміському комплексі "Біла хата" під Харковом

1 хв читати
Рятувальники ліквідували масштабну пожежу в заміському комплексі "Біла хата" під Харковом

Рятувальники ліквідували пожежу, що виникла в понеділок пізно ввечері на території заміського комплексу "Біла хата" в с.Коропове Зміївського району Харківської області.

Повідомлення про спалах надійшло рятувальникам о 22:05 понеділка. "На момент прибуття підрозділу ДСНС вогонь охопив територію приватного двору разом зі спорудами і будівлями загальною площею 400 кв.м. Горів дах одноповерхового будинку, дах двоповерхової господарської будівлі на площах близько 100 кв.м. кожна, а також декоративні елементи ландшафтного дизайну, виконані переважно з деревини та очерету, на площі 200 кв.м", - повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області.

З урахуванням великої площі пожежі, великого горючого завантаження і загрози іншим об'єктам, керівник гасіння пожежі викликав додаткові сили. До гасіння пожежі залучили в цілому 5 пожежних автоцистерн та 24 рятувальника підрозділів ДСНС зі Змієва та Харкова, а також добровільну пожежну команду Зміївського лісгоспу.

В 00:08 вівторка вогонь був узятий під контроль, і загрози сусіднім будівлям не становив. Остаточна ліквідація всіх вогнищ горіння сталася о 3:24.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА