Гайд по вибору подарунків на Новий рік 2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПАРТНЕРСЬКА

Гайд по вибору подарунків на Новий рік 2021

Особисті фінанси
509
Перед новорічними святами найбільш обговорювана тема — ідеї подарунків на Новий рік. Комусь пошук і купівля даються легко. Здається, що ці люди завжди знають, що і кому потрібно. Якщо ви ніяк не можете визначитися, пропонуємо ознайомитися з коротким гайдом.
Для кого ви шукайте подарунок
У яких стосунках ви перебуваєте з людиною, яку збираєтеся вітати, і як добре їїї знаєте? Колезі по роботі можна подарувати символічний сувенір і солодке з улюбленої кав’ярні. Начальнику — гаджети для підтримки здорового способу життя, блокнот для складання планів на рік або портативний зарядний пристрій.
З близькими людьми простіше. Ви знаєте їхні переваги та звички. Наприклад, популярні новорічні подарунки для прогресивних людей — інтерактивні роботи, розумні світлодіодні лампочки, дрібні гаджети для персонального догляду. Творчим людям сподобаються планшети для малювання, сертифікати на цікаві навчальні курси.
Які потреби є у людини
Найпоширеніша помилка — вибирати те, що подобається і цінується нами. Оточуючі або одержувач легко помічають такі речі. Здається, що ви зробили по-справжньому крутий подарунок, а одержувачу доводиться натягувати посмішку. Спирайтеся на свій смак, тільки якщо ваші інтереси збігаються.
Вирішіть проблему з допомогою подарунка
Болі є у кожного. Корисні подарунки на Новий рік рятують від проблем, які найбільше турбують. Це хороший підхід для практичних речей, яким не так важлива естетика і атмосферность. Творчих людей теж можна здивувати прагматичним подарунком. Наприклад, купити професійний звукозаписний мікрофон людині, захопленій музикою.
Розраховуйте на емоції
Подумайте, які емоції ви очікуєте? Це може бути божевільний захват або здивування, а може відчуття теплоти, подяки і комфорту. Яка річ викличе очікувані емоції?
Наведемо приклад: чоловік може захоплюватися відеоіграми, але навряд чи він думає, що до нового року отримає ігрову консоль Sony PlayStation 5 або колекційний набір кращих відеоігор. Такий подарунок викличе одночасно захват і здивування.
Найнесподіваніші подарунки обходяться дорого, але новорічні знижки в магазинах допоможуть зробити покупку вигіднішою. До речі, якщо ви розраховуєте на подив, замовте доставку від аноніма на адресу одержувача і тільки потім зізнайтеся, хто організував сюрприз.
Враховуйте життєві цінності одержувача
Ми по-різному сприймаємо навколишній світ. Не завжди фізичного об’єкта вистачає, щоб по-справжньому порадувати близьку людину.
Ви можете подарувати iPhone 12 коханій і при цьому не побачити емоцій, на які зроблено розрахунок. Якщо ви вітаєте емоційну людину, для якої важлива турбота, доповніть новорічний подарунок домашньою випічкою зі святковим декором або іншою річчю, зробленою своїми руками.
Прояви турботи цінуються набагато більше. Подбайте про тематичну упакову або продумайте оригінальну подачу. Наприклад, у вигляді квесту.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас