16:30 03.01.2019

Радник президента Павленко назвав маячнею інформацію про нібито підготовку позовів щодо припинення оренди громадам УПЦ (МП)

1 хв читати
Радник президента Павленко назвав маячнею інформацію про нібито підготовку позовів щодо припинення оренди громадам УПЦ (МП)

Радник президента України, директор Національного інституту стратегічних досліджень Ростислав Павленко спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що нібито в Адміністрації президента дано вказівку підготувати позови щодо припинення оренди громадам Української православної церкви (Московського патріархату).

"У низці видань... із здивуванням побачив: виявляється, "джерело, близьке до мене", повідомило, що хтось дав комусь доручення готувати позови щодо припинення оренди громадам МП... Заявляю відповідально: це маячня", - написав Р.Павленко на своїй сторінці у Facebook у четвер.

Він також порадив церковним структурам перевіряти інформацію, "перш ніж посилатися на фейки".

Раніше на сайті видання "Вести" з'явилася інформація про те, що в Адміністрації президента було дано вказівку керівництву музею Києво-Печерської лаври та Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника підготувати позови до адміністративних судів щодо припинення оренди громадами УПЦ (МП). При цьому було посилання на джерело, близьке до екс-заступника голови АП Р.Павленка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА