28 червня 2019, 15:22

ПУТІН – НЕ ВИНЕН?!

Не сприймайте заголовок, як провокаційний. Навпаки – це логічний висновок з вчорашнього брифінгу президента Зеленського, який поклав провину на міністра закордонних справ України за неповернення моряків.

Росією не виконується рішення Міжнародного трибуналу ООН з морського права – незаконно затриманих українських моряків не відпускають, а президент України старанно утримується від звинувачень, зміщуючи провину на міністра українського уряду? Ось це нелогічно!

То по-вашому Путін не винен, пане Зеленський?

І мене вже не дивує, що президент США Трамп зустрічається з президентом Путіним, забувши про свої обіцянки у листопаді не бачитись із ним до звільнення українських моряків. Ну а що? Зеленський вже пояснив, що Путін не винен – провина на міністрі закордонних справ!

Сьогодні прочитав – Європейська правда пише, що повернення Росії до ПАРЄ могло бути частиною плану зі звільнення українських моряків. Якщо це правда, значить нового президента нашої країни обвели довкола пальця, як чувака: Росію до ПАРЄ запустили, а моряків не звільнили. Але нам пояснили – винен міністр закордонних справ!

Знаєте, я майже не знайомий з Павлом Клімкіним і мені все-одно хто у нас буде міністром МЗС – але мені не все-одно чи виконає президент Володимир Зеленський свою обіцянку повернути українських моряків.

І не до в'язниці, пане Зеленський, – наших героїв потрібно представити до нагород.