День фінансів, 18 серпня: зміна тарифів mono, заробіток Привату, до плюс 50% боржникам за комуналку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 серпня: зміна тарифів mono, заробіток Привату, до плюс 50% боржникам за комуналку

962
У вівторок, 18 серпня, розповімо, як швидко забрати авто зі штрафмайданчика, підтвердити стаж для пенсії і чого очікувати в оновлених тарифах від monobank.
monobank змінює ключові тарифи. З 1 вересня банк змінить розмір плати за залишками на картках, за використання кредитного ліміту та мінімальний обов’язковий платіж. Про це повідомив один із співзасновників банку для котиків Олег Гороховський
Гроші, які “заробляє Приват для українців”. ПриватБанк опублікував річний звіт за 2019 рік. Виявляється, минулий рік став найприбутковішим в історії фінустанови. У пресслужбі банку нам сказали, що заробляють гроші для всіх українців, адже кожен другий українець – клієнт Приватбанку. Кожен перший-його акціонер.
Швидко забирати авто зі штрафмайданчика допоможе додаток. Забрати авто відтепер можна за допомогою додатку Kyiv Smart City. Як повідомляють в КМДА, цей сервіс дозволить економити час водіїв.
День фінансів, 18 серпня: зміна тарифів mono, заробіток Привату, до плюс 50% боржникам за комуналку
Щоб ним скористатися, необхідно в додатку перейти на вкладку «Міські сервіси» – «Сервіси водія» – «Евакуація» і ввести номер автомобіля. Там же можна переглянути деталі евакуації, доказову базу з фотоматеріалами.
Якщо потрібно підтвердити стаж для пенсії. У Міністерстві соцполітики радять, якщо через неправильно оформлені трудові книжки виникають проблеми з Пенсійним фондом, то підтвердити свій страховий стаж можна через суд. Також у відомстві зазначили, що Мінсоцполітики з ПФ працюють над тим, щоб врегулювати таку проблему.
Також у міністерстві нагадали, що в Україні існує пільга для матерів, у яких є п’ять і більше дітей. Вони виходять на пенсію в 50 років. Така сама пільга є для матерів дітей-інвалідів, які отримали інвалідність у віці до 6 років.
Боржникам за комуналку можуть збільшити штрафи. Як повідомила голова Комітету ВРУ з питань соціальної політики Галина Третьякова, у Раді зареєстрували проєкт закону, яким планують підвищити штрафи за комунальні борги. Якщо ви рік не будете платити, то нарахують 20% пені. Якщо більше, ніж два роки – 30%, а 50% – за три.
Українці очікують девальвації гривні. Як свідчать результати дослідження компанії Info Sapiens, очікування українців щодо курсу гривні протягом найближчих 3 місяців істотно погіршилися. Індекс девальваційних очікувань зріс на 19,1 п. Найбільших змін серед складових індексу зазнали очікування щодо розвитку економіки в найближчі 5 років і доцільності робити великі покупки.
Чи справедливі ціни на ПЛР-тести. У цьому планує розібратися АМКУ. Як повідомив голова відділення АМКУ Олексій Хмельницький, комітет з’ясує, чи не порушено конкурентне законодавство при формуванні ціни на ПЛР-тести. Відзначимо, що в деяких клініках їх вартість становить 1300 грн, а в інших – більш ніж 1900 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас