Ще в двох містах Німеччини заборонили дизельні авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще в двох містах Німеччини заборонили дизельні авто

Світ
980
Адміністративний суд у Гельзенкірхені (земля Північний Рейн-Вестфалія) у четвер, 15 листопада, ухвалив рішення про обмеження руху дизельних автомобілів у двох містах регіону: Гельзенкірхені і Ессені.
Тим самим суд задовольнив черговий позов екологічної організації Deutsche Umwelthilfe, яка вже добилася обмеження руху дизельних автомобілів в Ахені, Берліні, Бонні, Гамбурзі, Кельні, Майнці, Штутгарті та Франкфурті-на-Майні.
Як повідомляє агентство dpa, починаючи з 1 липня 2019 в Ессені буде обмежено рух машин з дизельними двигунами у 18 з 50 районів міста. Вперше під рішення суду потрапив і автобан А40, що проходить через місто.
У визначених судом зонах з 1 липня буде дозволено рух дизельних автомобілів, двигуни яких відповідають екологічному стандарту Євро-5 і вище. А з 1 вересня 2019 року і надалі сюди допускатимуться тільки машини класу Євро-6.
У Гельзенкірхені обмеження стосуватимуться однієї з вулиць, по якій, починаючи з 1 липня 2019 року, буде дозволено рух тільки автомобілям з двигунами класу Євро-6.
21 листопада аналогічний позов екологів розгляне суд у Дармштаті, 21 грудня прийде черга Вісбадена.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас