18:57 13.04.2019

Невідомий протаранив автомобіль посла України в Лондоні, під час затримання поліція відкрила вогонь по автомобілю зловмисника

1 хв читати

Невідомий в суботу вранці навмисне врізався в автомобіль посла України у Великобританії, під час затримання поліція відкрила вогонь по машині зловмисника. Ніхто зі співробітників посольства не постраждав, повідомляється на сайті українського диппредставництва.

У коментарі з приводу даного інциденту зазначено, що близько 10 години ранку в офіційний автомобіль посла України у Великобританії на стоянці перед будівлею посольства навмисно врізалася інша машина.

Була негайно викликана поліція, і автомобіль підозрюваного був заблокований. "Тим не менш, незважаючи на дії поліції, зловмисник знову вдарив машину посла. У відповідь поліція була змушена відкрити вогонь по автомобілю порушника. Зловмисника затримали і доставили в поліцейську дільницю", - йдеться в повідомленні.

Ніхто зі співробітників посольства не постраждав. Поліція встановлює особу підозрюваного і мотиви нападу.

Водночас, сайт видання Express пише, що інцидент стався поблизу дороги Холланд-парк поблизу Кенсінгтона. Обидві сторони дороги наразі оточені, на місці події перебувають озброєні правоохоронці.

За словами одного з очевидців, невідомий відкрив вогонь з автомобіля, проїжджаючи дорогою до Холланд-парку. Інші свідки події заявляють, що почули близько 10 пострілів.

Тим часом, британська газета The Telegraph повідомляє, що в машину посла України врізався автомобіль, після чого поліцейські відкрили вогонь. За останніми даними, ніхто не постраждав.

Послом України у Великій Британії є Наталія Галібаренко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА