20:10 15.03.2020

Український борт евакуює з Італії 123 людини

1 хв читати
Український борт евакуює з Італії 123 людини

Український літак евакуює з Італії 123 людини, повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Троє людей з додаткового списку, тобто з додаткової групи, яку ми сформували, не з'явилися вчасно в аеропорт і, відповідно, не сіли на борт. Тому спочатку було 126 людей, як я озвучував, але цифра зменшилася до 123, тому що три людини з додаткового списку не прибули вчасно в аеропорт", - сказав він на брифінгу в неділю.

Кулеба також уточнив, що в сформованих раніше списках людей, які виявили бажання евакуюватися з Італії, є дві людини, які мають дозвіл на постійне проживання в Україні і двоє людей, що мають паспорти інших держав.

"Щоб уникнути будь-яких спекуляцій або дезінформації, якої зараз, на жаль, дуже багато, скажу, що на борту перебувають чотири особи, дві з яких мають дозвіл на постійне проживання в Україні ... І ще дві особи - це громадяни України, у яких ми виявили попутно паспорти інших держав, але для нас вони залишаються громадянами України з огляду на наше законодавство, тому вони повернуться також додому", - зазначив міністр.

Він уточнив, що раніше набагато більше людей погодилися евакуюватися з Італії в Україну цим бортом, проте пізніше вони з різних причин відмовилися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА