Третій об'єкт Укрспирту подорожчав на аукціоні майже втричі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Третій об'єкт Укрспирту подорожчав на аукціоні майже втричі

Казна та Політика
513
Фонд держмайна (ФДМ) 22 жовтня успішно провів аукціон з продажу третього об’єкта ДП “Укрспирт” – Овечацького місця проведення діяльності (МПД) та зберігання спирту у Вінницькій області. Під час торгів вартість зросла майже втричі. Якщо стартова ціна становила 19,839 млн грн, то остаточна – 53 млн грн.
Про це повідомила пресслужба ФДМ. На відкритих конкурентних торгах онлайн змагалися п’ять учасників аукціону.
“Це вже третій за рахунком успішний аукціон з приватизації об’єктів ДП “Укрспирт”, які проходять в рамках демонополізації спиртової галузі. Разом з правом власності на Овечацьке МПД новий власник матиме можливість отримати ліцензію на виробництво спирту”, – зазначили у Фонді держмайна.
Нагадаємо, 20 жовтня ФДМ продав на аукціоні другий об’єкт ДП “Укрспирт” – Артемівське місце проведення діяльності та зберігання спирту (Харківська область) за 50 млн грн. Під час відкритих торгів остаточна вартість об’єкта підскочила на 68% (стартова ціна – 29,66 млн грн).
А про перший продаж об’єкта “Укрспирту” ФДМ відзвітував 15 жовтня. З молотка пішов Немирівський спиртзавод у Вінницькій області за 55,08 млн грн. Це на більш ніж 5 млн грн вище від стартової ціни (49,57 млн грн).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас