У Держбюджеті-2020 закладено кошти на реконструкцію аеропорту в Дніпрі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Держбюджеті-2020 закладено кошти на реконструкцію аеропорту в Дніпрі

Казна та Політика
335
В оновлений проект держбюджету на 2020 рік внесли пункт про виділення коштів на реконструкцію аеропорту в Дніпрі. Згідно з документом, наступного року на це можуть виділити 1 мільярд гривень.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав мер Дніпра Борис Філатов.
Так, питання реконструкції аеропорту вже не перший рік турбує не тільки громадськість, але і можновладців. Зокрема, Борис Філатов неодноразово закликав перших осіб держави зайнятисязлітно-посадковою смугою в Дніпрі. Але поки що це питання залишається відкритим, тому що для робіт необхідні кошти, які, можливо, місто отримає в наступному році.
“Бюджетний комітет ВР вніс окремим рядком 1 мільярд гривень на реконструкцію аеропорту в Дніпрі в 2020 році. Будемо дуже сподіватися, що уряд і всі інші відповідальні товариші, які повсякчас відводять очі й роблять вигляд, що проблеми не існує, нарешті зрозуміють, що аеропорт в Дніпрі – це персональна обіцянка моїм землякам вже нової влади. Що не варто уподібнюватися попереднім начальникам, які тільки годували обіцянками”, – написав на свій сторінці в соцмережі міський голова.
Він також відзначив злагоджену роботу депутатів-мажоритарників, які порушують цю тему в кулуарах Верховної Ради України.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас