Російського бізнесмена звинувачують у махінаціях з фінансуванням "Монако" - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російського бізнесмена звинувачують у махінаціях з фінансуванням "Монако" - ЗМІ

Світ
428
Власник “Монако” Дмитро Риболовлєв може бути звинувачений у фінансових махінаціях, пише “Сегодня” з посиланням на Le Figaro і нові публікації Football Leaks, засновані на витоках фінансових документів.
Російський бізнесмен вкладав кошти в “Монако” в обхід системи обліку фінансового fair-play УЄФА.
За даними джерела, для цих грошових вливань, які становили 140 мільйонів євро на рік, Риболовлєв, який купив “Монако” в 2011 році, використовував офшори та підставні фірми, зареєстровані в Гонконгу і на Віргінських островах. Гроші проводилися як спонсорські відрахування.
Раніше Football Leaks звинуватив у махінаціях з метою відходу від покарання за порушення фінансового fair-play “Манчестер Сіті” і “ПСЖ”, а нинішній президент ФІФА Джанні Інфантіно їх прикривав.
Минулого літа УЄФА відновив розслідування шалених трансферів “ПСЖ”. Парижани досі розплачуються за трансфери Неймара і Мбаппе, хоча хоч якогось покарання клуб поки що так і не отримав.
Раніше ЗМІ поширили слова голови УЄФА Олександра Чеферіна про те, що, в разі підтвердження порушення правил фінансового fair play, французький клуб буде відсторонений від єврокубків. Однак пізніше прес-служба організації заявила, що Чеферін такого не говорив.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас