07:06 30.03.2019

Увечері 30 березня в Києві буде заборонено рух транспорту на Софійській площі і прилеглих вулицях

1 хв читати

 

Київ. 30 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Рух усіх видів транспортних засобів буде заборонено на вулицях Софіївській, Малій Житомирській, Володимирській (від Іринінської до Великої Житомирської) і провулком Рильського в центрі Києва 30 березня з 19:00 до 23:00, при цьому в цей час буде дозволено наскрізний рух вулицею Хрещатик, йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації №489.

Як повідомляє прес-служба КМДА, відповідне рішення прийнято у зв'язку з проведенням церемонії відкриття на Софійській площі фестивалю "Французька весна в Україні".

До роботи низки тролейбусних маршрутів будуть внесені зміни: тролейбуси маршрутів №№16 і 18 при русі в сторону центру будуть повертати на вул.Чорновола і розвертатися на Повітрофлотському шляхопроводі, а маршрут №6 буде скорочений до станції метро "Лук'янівська".

У КМДА повідомили, що фестиваль "Французька весна в Україні" відкриється о 20:30 в суботу на Софійській площі повітряно-цирковим вуличним дійством "Садівниця Мю і кінематика флюїдів" від французького колективу Transe Express.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА