ua en ru

У Мінську виявили мертвим ще одного учасника протестів

У Мінську виявили мертвим ще одного учасника протестів Фото: протести в Білорусі (t me belteanews)

Тіло Микити Кривцова знайшли в лісопарку

В Партизанському районі Мінська знайшли мертвим ще одного демонстранта, який раніше вважався зниклим безвісти. Микиту Кривцова виявили мертвим у лісопарку, на ньому були сліди побиття.

Про це повідомляє інформаційний портал NEXTA.

Наголошується, що його тіло знайшли у зашморгу. Микита Кривцов зник після протестів 12 серпня.

Дружина Кривцова розповіла, що в останнє його телефон включили в Республіканському центрі неврології та нейрохірургії в Мінську, але самого Микиту там не знайшли.

Як повідомляє Onliner, у неї немає інформації про участь чоловіка в мітингах. Олена не знає, чи є на тілі чоловіка травми або сліди побоїв.

"Не знаю, брав він участь у мітингах чи ні. Не знаю, затримували його чи ні. 12 серпня він перестав спілкуватися - і все. Чоловік пропав. А сьогодні нам зателефонували та сказали, що його знайшли повішеним. Ми просто підемо завтра в морг і в поліцію дізнаємося. Я впевнена, що він не міг цього зробити сам. Він був слабкий для цього ", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше МВС Білорусі заявило, що інформація про зниклих безвісти, яку публікують опозиційні ЗМІ, часто неправдива.

До цього портал TUT.BY опублікував список тих, хто зник, внісши в перелік учасників протестів, які отримали адміністративні арешти, але їхнє місцеперебування було невідоме.

Зазначимо, масові протести в Білорусі, які супроводжувалися арештами та побиттями, спалахнули після президентських виборів 9 серпня, на яких вчергове з великим відривом переміг Олександр Лукашенко. Частина білоруського суспільства не погодилася з такими результатами виборів і вимагає нового голосування.