RU
 

Люди Джуліані намагалися керувати Нафтогазом - ЗМІ

Корреспондент.net,  25 листопада 2019, 09:19
0
529
Люди Джуліані намагалися керувати Нафтогазом - ЗМІ
Фото: Корреспондент.net
У Нафтогазі розповіли про контакти з партнерами адвоката Трампа

Лев Парнас та Ігор Фруман хотіли поставити "свою людину" на місце глави компанії. Про це ЗМІ розповів один з директорів Нафтогазу.

Американські підприємці Лев Парнас і Ігор Фруман, які підтримували ділові зв'язки з адвокатом Трампа Рудольфом Джуліані, намагалися встановити контроль над НАК Нафтогаз Україна. Про це в понеділок, 25 листопада, повідомляє CNN з посиланням на інтерв'ю з директором з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрієм Фаворовим.

Фаворов заявив, що Парнас і Фруман сказали, що хочуть зробити його "своєю людиною". За словами чиновника, підприємці зі США в березні поточного року пропонували організувати його призначення на посаду глави Нафтогазу. Фаворов повідомив про те, що сталося, Коболєву і відповів на пропозицію Парнаса і Фрумана відмовою.

В інтерв'ю він заявив, що зазначена зустріч з Парнасом і Фруманом відбулася в березні в американському штаті Техас. Його співрозмовники нібито наголошували, що підтримують зв'язки з Трампом і Джуліані.

У свою чергу, адвокат Парнаса запевняє, що твердження Фаворова не відповідають дійсності. Адвокати Фрумана і Джуліані відмовилися від коментарів.

Раніше повідомлялося, що в США заарештували помічників адвоката Трампа. Льва Парнаса і Ігоря Фрумана підозрювали у вирішенні "українського питання". Пізніше їх визнали невинними. Сьогодні повідомлялося, що вони передали в Конгрес США матеріали, пов'язані з розслідуванням у справі імпічменту Трампу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Вибори у США
Трамп вимагає аби Байден пройшов тест на наркотики - ЗМІ
Трамп заявив, що не розглядає Ніккі Гейлі як свою віцепрезидентку
Кандидат у президенти США заявив, що паразит виїв частину його мозку
Байден може відмовитися від виборів на користь іншого кандидата - ЗМІ
Суд США виніс рішення щодо участі Трампа у виборах
СПЕЦТЕМА: Вибори у США
ТЕГИ: СШАУкраина-СШАНафтогазТрамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі