У травні цього року продажі електромобілів Tesla в Китаї досягли рекордного рівня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У травні цього року продажі електромобілів Tesla в Китаї досягли рекордного рівня

Фондовий ринок
564
Компанія Tesla впевнено нарощує обсяг продажів своїх електромобілів на ринку Китаю. У травні цього року Tesla реалізувала 11 095 електромобілів в Піднебесній, що є найвищим показником компанії на найбільшому в світі автомобільному ринку.
За даними Китайської асоціації легкових автомобілів (CPCA), в квітні Tesla реалізувала в країні тільки 3635 електромобілів. Таким чином, у порівнянні з квітнем рівень продажів у травні підскочив більш ніж утричі.
Цьому сприяв не тільки поступовий вихід Китаю з карантину після подолання пандемії коронавірусу, але також і те, що Tesla оголосила про значне зниження роздрібних цін на свої електрокари для покупців в США і Китаї. Наприклад, Tesla Model 3 в базовій комплектації тепер коштує $37 990 замість $39 990, а Tesla Model S Long Range Plus можна придбати за $74 990, тоді як раніше ця модель оцінювалася в $79 990. Аналогічне зниження цін торкнулося і деяких інших транспортних засобів компанії, завдяки чому вдалося привернути увагу покупців.
Незважаючи на зростаючу в усьому світі економічну кризу і зниження в країнах Європи, США і Китаї обсягів субсидій, що виділяються на купівлю електромобілів, в першому кварталі цього року Tesla зуміла поставити 88 400 електромобілів, що на 40% більше, ніж 63 000 реалізованих авто за аналогічний період минулого року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас