Компанія Intel анонсувала нові процесори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Intel анонсувала нові процесори

Фондовий ринок
1438
Під час прес-конференції на виставці CES 2019 представники Intel розповіли про чіпи Core дев’ятого покоління для ноутбуків і лінійку Ice Lake.
Нові пристрої з цими процесорами з’являться в 2019 році, повідомляє Engadget.
Процесори Ice Lake з’являться в продажу до кінця 2019 року. Вони отримають графіку Intel одинадцятого покоління і окремий чіп для системи машинного навчання і нейромереж.
Компанія також пролила світло на платформу, яка все ще перебуває в розробці, під кодовою назвою Lakefield, яку, як очікується, буде запущено у виробництво в 2019 році. Новинка забезпечує ще більш високий рівень інтеграції за рахунок нової мікроархітектури Sunny Cove, пропонує набір інструкцій для прискорення роботи з штучним інтелектом і графіки Intel Gen11.
“Ми передбачаємо, що він буде працювати так само, як багато мобільних чіпів, з різними ядрами, які виконують різні завдання в залежності від того, наскільки вони ресурсомісткі, максимізуючи ефективність і потужність”, – зазначає Engadget.
Крім того, були показані шість нових процесорів Core дев’ятого покоління, призначених для ноутбуків – i3, i5, i7 і i9. Оснащені ними пристрої з’являться в продажу в найближчі місяці.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас