RU
 

Німеччина не радить їздити в Україну до кінця серпня

Корреспондент.net,  10 червня 2020, 14:44
0
502
Німеччина не радить їздити в Україну до кінця серпня
Фото: Подробности
Німеччина застерігає від поїздок в Україну до кінця серпня

У німецькому уряді закликали утриматися від поїздок в Україну до кінця літа у зв'язку з епідеміологічною ситуацією з коронавірусом.

Через пандемії коронавірусу уряд Німеччини закликає утриматися від поїздок в Україну і ще більш як 160 країн за межами ЄС до кінця літа. Рішення про продовження терміну дії застереження до 31 серпня було прийнято в середу, 10 червня.

Проте можливі винятки для країн, де обмежувальні заходи привели до істотного стримування коронавірусу. При цьому будуть враховуватися статистика щодо інфікованих, ефективність системи охорони здоров'я, правила гігієни, можливості репатріації та заходи безпеки для туристів.

Минулого тижня уряд ФРН скасував застереження щодо 31 європейської країни, в тому числі 26 країн ЄС, Великобританії, а також Ісландії, Норвегії, Швейцарії та Ліхтенштейну.

Для 29 з цих держав застереження скасовується з 15 червня, а для Іспанії і Норвегії - пізніше, оскільки в цих країнах все ще діють обмеження на в'їзд.

Раніше повідомлялося, що Німеччина не буде евакуювати заражених коронавірусом у відпустці. З 15 червня Німеччина скасовує попередження про небезпеку подорожей в низку європейських країн через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, що чотири країни ЄС створили альянс для розробки вакцини від COVID-19. Німеччина, Франція, Італія і Нідерланди об'єдналися, щоб форсувати розробку вакцини на європейській території.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
За матеріалами: Русская служба Deutsche Welle
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: УкраинаГерманияпандемия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі