SpaceX змінить конструкцію марсіанського корабля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SpaceX змінить конструкцію марсіанського корабля

Технології&Авто
2564
Нам не доведеться довго чекати на інформацію про прийдешнє оновлення конструкції космічного апарату компанії SpaceX, призначеного для колонізації Марса, який фірма називає Starship («Зореліт»).
Засновник і виконавчий директор SpaceX Ілон Маск пообіцяв, що він розкриє новітні зміни конструкції космічного апарату після першого пробного «стрибка» прототипу космічного апарату, відомого як Starhopper («Зоряний стрибун»), без фіксації за допомогою системи тросів. Ці випробування були успішно завершені минулого тижня, тому новини про зміни в конструкції апарату повинні з’явитися найближчим часом – ймовірно, в середині серпня, сказав Маск на минулих вихідних.
Вперше конструкція космічного апарату Starship була представлена до ​​уваги громадськості у вересні 2016 р.; тоді проект апарату (спільно з ракетою-носієм) називався Interplanetary Transport System (ITS). У вересні 2017 р. Маск представив перероблений проект, в якому система ITS вже була перейменована на Big Falcon Rocket (BFR). (Точніше, ракета-носій називалася BFR, а космічний апарат – Big Falcon Spaceship (BFS). Однак багато хто просто називав всю систему разом BFR.)
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас