Став відомий наймолодший криптовалютний мільярдер Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Став відомий наймолодший криптовалютний мільярдер Великобританії

Світ
1845
Співзасновник криптовалютної біржі BitMEX і випускник Оксфорда Бен Дело став наймолодшим мільярдером Великобританії, який самостійно заробив свої статки.
34-річний Дело заснував BitMEX в 2014 році. Його мільярди не впали йому з небес на голову, Бен працював по 18 годин на день, щоб в кінцевому підсумку побудувати свою платформу. Його робота окупилася, оскільки BitMEX в даний час одна з найбільших криптовалютних бірж в світі з щоденним обсягом торгів близько $2 млрд.
«Я щільно займався стартапом останні 4 роки. Іноді я проводив за роботою по 18 годин на добу», – говорить він.
Дело з відзнакою закінчив Вустер-коледж в Оксфорді в 2005 році, де вивчав математику і інформатику. Пізніше він працював розробником в IBM, а потім перейшов в JP Morgan на посаду радника віце-президента холдингу. Зараз наймолодший криптомільярдер Великобританії живе в Гонконзі.
Дело розповів, що він вибрав скромний спосіб життя подібно до того, який ведуть американський мільярдер Уоррен Баффет і підприємець Білл Гейтс – більшу частину свого заробітку Бен віддає різним благодійним організаціям.
У січні компанія BitInfoCharts встановила, що в усьому світі налічується не менше 35 біткойн-мільярдерів, а можливо, їх 200 осіб.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас