19:18 21.06.2019

ЦВК у п'ятницю зареєструвала 184 кандидатів-мажоритарників і 139 кандидатів у нардепи за списками двох партій

2 хв читати

Центральна виборча комісія України на засіданні у п'ятницю зареєструвала 184 кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах, а також 139 кандидатів, внесених до списків політичних партій у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Як повідомила прес-служба ЦВК, Центрвиборчком зареєстрував 183 кандидатів у нардепи, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування на позачергових виборах 21 липня. Крім того, комісія зареєструвала одного кандидата, висунутого партією "Наш край", в одномандатному виборчому окрузі №58.
Загалом станом на 21 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 1076 кандидатів у народні депутати України: тих, хто балотується в порядку самовисування - 927, висунутих політичними партіями - 149.
Крім того, у п'ятницю ЦВК зареєструвала 139 кандидатів у народні депутати, внесених до виборчих списків політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі: 63 - від політичної партії "Українська стратегія Гройсмана"; 76 - від партії "Сила і честь".
Отже, загалом станом на 21 червня ЦВК зареєструвала 1160 кандидатів у народні депутати України, внесених до виборчих списків восьми політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Цього самого дня комісія визнала Запорожця і Мельник, які відмовилися від балотування кандидатами в народні депутати України в округах №105 та №106 відповідно, оскільки вони подали до ЦВК заяви про відкликання своїх заяв про самовисування в зазначених округах.
ЦВК відмовила в реєстрації п'ятьом кандидатам у народні депутати України, висунутим у порядку самовисування в одномандатних виборчих округах: І.Балоги - в окрузі №70, В.Довгого - в окрузі №102, А.Мармуляк - в окрузі №116, А.Лопушанського - в окрузі №125, Германа - в окрузі №203.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

Гетманцев анонсує цілодобові пости і відеоспостереження на тютюнових фабриках

Міністри оборони України та США обговорили поточну ситуацію на полі бою та відновлення бойових бригад

Богомолець: Мартиненко робив усе, щоб Україна ставала кращою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА