RU
 

Джонсон назвав пандемію "катастрофою" для Великобританії

Корреспондент.net,  29 червня 2020, 21:13
0
508
Джонсон назвав пандемію  катастрофою  для Великобританії
Фото: DPA
Джонсон назвав коронавірус катастрофою для Британії

Криза через коронавірус кинула країну в шок, сказав прем'єр і додав, що настав час "рузвельтівського підходу" до економіки.

 
Коронавірусна криза стала катастрофою для Великобританії. Про це заявив прем'єр-міністр країни Борис Джонсон, передає Reuters у понеділок, 29 червня.
 
"Це було катастрофою. Давайте не будемо применшувати наші слова, я маю на увазі, що це був абсолютний кошмар для країни, і країна пережила глибокий шок", - заявив Джонсон в інтерв'ю Times Radio.
 
Прем'єр запевнив, що уряд розслідує, "що пішло не так і коли".
 
"Я цілком це розумію, і ми це зробимо", - підкреслив Джонсон, додавши, що зараз невідповідний момент для проведення розслідування.
 
За словами Джонсона, настав час для "рузвельтівського підходу" для Великобританії. Прем'єр-міністр має на увазі програму колишнього президента США в 1930-х роках. Він пообіцяв інвестиції в інфраструктуру й освіту та технології, щоб відновити економіку.
 
Всупереч похмурим економічним перспективам, Джонсон вважає помилкою повернення до суворої політики економії попередніх консервативних урядів, які з 2010 року скорочували витрати у спробі знизити держборг.
 
Нагадаємо, що раніше Джонсон заявив про "найбільший прорив" у лікуванні COVID-19. Британські вчені з'ясували, що препарат дексаметазон ефективний у лікуванні хворих на коронавірус.
 
Також повідомлялося, що в Британії вчені почали тестувати на людях вакцину від COVID-19. Для першого етапу тестування були відібрані 300 здорових волонтерів віком від 18 до 70 років. Якщо випробування дасть позитивний результат, число добровольців збільшать ще на 6 тисяч.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: БританияпандемияВеликобританияБорис Джонсон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі