ua en ru

На місці вбивства адвоката в Кропивницькому була поранена ще одна людина

На місці вбивства адвоката в Кропивницькому була поранена ще одна людина Фото: місце вбивства (cbn.com.ua)

Поліція повідомляє про госпіталізацію потерпілого

У ході стрілянини у Кропивницькому, під час якої загинув адвокат, було поранено ще одну особу. Про це повідомляє управління поліції Кіровоградської області.

Вказано, що потерпілого госпіталізовано.

"Невідомі особи з використанням вогнепальної зброї спричинили поранення двом місцевим жителям. Один із потерпілих загинув на місці події, іншого - госпіталізовано до лікувального закладу", - сказано у повідомленні.

У поліції інформують, що на теперішній час на місці пригоди працює слідчо-оперативна група. До розкриття злочину також залучено низку оперативних служб, експертів та кінологів. У дію введено оперативний план "Сирена".

"Попередня кваліфікація події - ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного ув’язнення", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, з'явилися перші подробиці розстрілу адвоката у Кропивницькому. Так, загиблий - колишній правоохоронець. Чоловіка розстріляли з червоного ВАЗ-2109 близько 11:40 у четвер, 22 серпня. Стрілок зник з місця злочину.

Як писало РБК-Україна раніше, в Кропивницькому біля слідчого ізолятора розстріляли адвоката. Зазначалося, що невідомі з автомобіля здійснили обстріл з автоматичної зброї. Адвокат загинув на місці. Місцеві ЗМІ повідомляли про ще одного постраждалого.

Додамо, 18 серпня у Чернігові невідомі біля пішохідного мосту розстріляли двох осіб, підозрюваних затримали під час спецоперації. У поліцію звернулися місцеві жителі, які повідомили про стрілянину поблизу пішохідного мосту. На місці поліцейські виявили тіла чоловіка та жінки зі слідами насильницької смерті.