Citroen представив міський електрокар за ціною скутера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen представив міський електрокар за ціною скутера

Технології&Авто
9905
Французький бренд представив свій перший електричний автомобіль, розроблений в кабінетах компанії. Цей маленький електрокар матиме 70 км запасу ходу і продаватиметься, як електронний девайс в інтернет-магазинах.
Перший самостійний електричний автомобіль Citroen виявився дуже схожим на свій концепт, який показала компанія торік. Citroen Ami One зберіг компактні розміри, але отримав реальні характеристики.
За розмірами Ami схожий на Twizy або Smart, але він довший на 90 мм за Renault і на 0,3 метра коротший від іншого. Він має довжину 2,41 м і вміщає дві особи. Під підлогою сховається літій-іонна батарея ємністю 5,5 кВт, яка дає електромобілю можливість проїжджати до 70 км. Час заряду складе 3 години від звичайної розетки. Максимальна швидкість, з якою зможе рухатися маленький автомобіль – 45 км/год.
Двері машини відкриваються в протилежних напрямках для кращої посадки в авто. Є тут дві фіксовані шибки, які відкриваються наполовину, а також великий панорамний дах.
Citroen представив міський електрокар за ціною скутера
Цікаво, що електромобіль класифікується, як квадроцикл і не потребуватиме водійських прав, а за кермо, на батьківщині машинки, дозволено сідати з 14 років. До того ж продажі новинки будуть незвичні і зовсім сучасні. Французи запропонують три способи придбання електрокара: довгострокова оренда, обмін авто і купівля за готівку. У Європі можна їздити на ньому тільки за оплату в 19,99 євро щомісяця, або купити його за шість тисяч євро.
Citroen представив міський електрокар за ціною скутера
Ви не зможете побачити його в салонах, а придбати його можна в інтернет магазині або на онлайн-майданчиках в електронних магазинах. Вам його доставлять додому або доведеться забрати машину на пунктах видачі.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас