07:23 01.10.2018

Поліцейські в Одеській області затримали підозрюваного в згвалтуванні 8 річного хлопчика

2 хв читати
Поліцейські в Одеській області затримали підозрюваного в згвалтуванні 8 річного хлопчика

В Одеській області поліцейські затримали підозрюваного в згвалтуванні 8 річного хлопчика, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Пригода сталася в одному з міст Одеської області.

"На одній з вулиць до дитини підійшов незнайомий чоловік і почав розмову, а потім відвів за гаражі, де намагався вступити з нею в статевий зв'язок неприродним способом. Після невдалої спроби, зловмисник повів дитину в багатоповерховий будинок, де він жив, піднявся з ним на технічний поверх в ліфтову, де протягом декількох годин бив та ґвалтував неприродним способом. Після чого спустився в свою квартиру і ліг відпочивати. Прокинувшись вранці, зловмисник зник в інший населений пункт "- йдеться в повідомленні на сайті ГУ Нацполіції в Одеській області в неділю вдень.

Уранці дитина відправилася в напрямку свого будинку, де її побачила перехожа, яка вирішила супроводити хлопчика додому. По дорозі дитина розповіла, що з нею сталося, і жінка відвела хлопчика в поліцію.

За словами поліцейських "місцезнаходження підозрюваного було оперативно встановлено, а його самого доставили у відділення поліції. Зараз з 35-річним чоловіком проводяться слідчі дії. Зловмисник дає свідчення. Встановлено, що чоловік раніше судимий, має психічні розлади і перебуває на обліку у лікарів".

Поліцейські також повідомили, що мати хлопчика притягувалася до адміністративної відповідальності за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУАП за систематичне невиконання своїх обов'язків з виховання сина. Сім'я дитини перебувала на обліку у відповідних службах.

"Дана подія кваліфікована за статтею 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії" - підсумували в Нацполіції.

Санкція статті передбачає від трьох до 15 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА