10:51 29.05.2019

У Деснянському районі столиці невідомі підірвали банкомат ПриватБанку і викрали готівку

1 хв читати
У Деснянському районі столиці невідомі підірвали банкомат ПриватБанку і викрали готівку

У Деснянському районі Києва троє невідомих зайшли в тамбур банківського відділення ПриватБанку, підірвали банкомат і викрали касети з готівкою.

"До поліції звернувся місцевий мешканець і повідомив, що чув звук вибуху та бачив трьох осіб, які вибігали із приміщення відділення банку. Очевидець разом зі знайомим намагалися їх наздогнати, однак їм це не вдалося", - повідомляє відділ комунікації поліції м. Києва в середу.

Правоохоронці провели невідкладні слідчі дії, оглянули місце злочину, вилучили та опрацювали відео з камер спостереження, опитали свідків.

Із фотографій з місця події, оприлюднених поліцією Києва, випливає, що інцидент стався в одному з відділень ПриватБанку.

Як розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Максим Козак, зловмисники увійшли до приміщення, використовуючи банківську картку.

"Зайшовши в тамбур, невідомі підійшли до банкомату, вставили в щілину, з якої видається готівка, спеціальний шланг та повернулися на вулицю. Із собою фігуранти мали сумку з двома газовими балонами, які підключили до шланга та пустили по ньому газо-повітряну суміш. Коли банківський пристрій вибухнув, фігуранти забігли в приміщення, забрали касети із грошима та втекли. Остаточну суму збитків встановлюють", - повідомив Козак.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання зловмисників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА