Тепер з Skype можна дзвонити людині, яка не має акаунту в месенджері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тепер з Skype можна дзвонити людині, яка не має акаунту в месенджері

Технології&Авто
1346
Розвиток споживчої версії Skype останнім часом сповільнився, проте Microsoft, як і раніше, випускає оновлення для продукту. Останній патч під номером 8.55 додає деякі нові можливості, які можуть бути цікаві для користувача аудиторії.
Головним нововведенням стала кнопка Meet Now, яка дозволяє користувачам негайно почати відеочат з іншою людиною, навіть якщо вона не має облікового запису Skype. У цьому випадку формується посилання-запрошення, яка дозволяє зв’язатися з потрібним користувачем без необхідності реєструвати обліковий запис. Ця функція доступна для мобільних і настільних платформ.
Крім того, на десктопах повинна з’явитися можливість відправки голосових повідомлень за аналогією з Direct, Telegram та іншими месенджерами. На смартфонах вона вже є. Для мобільних версій також додалася можливість сканувати документи за допомогою камери прямо з Skype, що дозволяє спростити обмін даними з іншими користувачами.
Зрозуміло, в комплекті є виправлення і поліпшення продуктивності. Версія Skype 8.55 почала розгортатися 10 грудня тому незабаром вона має з’явитися у всіх користувачів.
Meet Now також є в бізнес-версії Skype і в Teams.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас