19:39 21.02.2019

Україна має намір видворити "злодія в законі" "Тенго Гальського" і заборонити йому в'їзд до 2037 року

1 хв читати
Україна має намір видворити "злодія в законі" "Тенго Гальського" і заборонити йому в'їзд до 2037 року

Українські правоохоронці затримали в Києві "злодія в законі" на прізвисько "Тенґо Гальський", якому заборонено в'їзд до країни. Вирішується питання про його видворення та заборону в'їзду на 18 років.

Як повідомляє у четвер відділ комунікації поліції Києва, встановлено, що 36-річний зловмисник у 2013 році був коронований у Санкт-Петербурзі кримінальними "авторитетами" й отримав статус "злодія в законі". Останнім часом він постійно проживав на території Туреччини та Греції. У квітні 2018 року його затримували правоохоронці в Києві, після чого його видворили за межі України із забороною в'їзду.

"Нещодавно "Тенго Гальський" прибув до столиці і, за оперативною інформацією, мав намір керувати кримінальним світом: організовувати злочинні "сходки", розподілити сфери впливу та залучити до злочинної діяльності молодь для збереження "злочинних традицій", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

За інформацією відділу комунікації, вирішується питання про примусове повернення "злодія в законі" до Грузії із забороною в'їзду на територію України загальним терміном на 18 років (до 2037 року).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА