RU
 

У Китаї вперше із січня немає нових випадків COVID-19

Корреспондент.net,  23 травня 2020, 07:58
0
129
У Китаї вперше із січня немає нових випадків COVID-19
Фото: Getty Images
У Китаї не виявляють нових випадків коронавірусу

У лікарнях ще перебувають 79 пацієнтів з вірусом, тільки у дев'яти з них перебіг захворювання має важку форму.

 
Протягом минулої доби на материковій частині Китаю вперше із січня не виявили жодного випадку зараження коронавірусом, летальних випадків теж не зафіксовано. Про це в суботу, 23 травня, повідомляє ТАСС з посиланням на Державний комітет з питань гігієни та охорони здоров'я КНР.
 
Зазначається, що в медичних установах Китаю ще перебувають 79 пацієнтів з вірусом (за минулий день одужали троє), тільки у дев'яти з них перебіг захворювання має важку форму.
 
Число інфікованих, які прибули з-за кордону, за весь час склало 1 711 осіб, з них 1 670 вже одужали. Кількість інфікованих коронавірусом, які приїхали з інших країн, останнім часом трохи впала, оскільки кордон майже повністю закритий для іноземців, однак збережені кілька міжнародних авіарейсів, якими і можуть скористатися китайські громадяни.
 
Згідно зі статистикою, в материковій частині КНР вилікувалися 94,3% заражених. Число інфікованих з грудня 2019 року перевищило 82,9 тисяч осіб. З 15 квітня в країні офіційно не було летальних випадків (за винятком випадків, доданих в результаті коригування статистики), показник смертності становить 5,58% (померли понад 4,6 тис. осіб).
 
У континентальному Китаї не залишилося регіонів, де кількість заражених перевищує 30. Перше місце за кількістю інфікованих займає провінція Цзілінь, там лікування проходять 24 людини. На території 19 з 31 адміністративної одиниці інфікованих немає зовсім, в інших - від одного до 20.
 
 
А кілька днів тому повідомлялося, що в Китаї ізолювали понад 100 млн осіб через спалах коронавірусу.
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: статистикаКитай
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі