19:31 02.09.2018

П'ятеро українських військових поранені в неділю на Донбасі

1 хв читати
П'ятеро українських військових поранені в неділю на Донбасі

П'ятеро українських військовослужбовців отримали поранення і були госпіталізовані внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань у неділю, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби, з 7 до 18 години російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню ... Зухвало нехтуючи умовами "шкільного" перемир'я, противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по захисниках населених пунктів Кам'янка і Південне. Внаслідок обстрілів зі станкових автоматичних гранатометів, на жаль, п'ятеро військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в звіті.

При цьому в штабі ООС відзначили, що бойовики не застосовували озброєння, заборонене мінськими угодами.

У зведенні також повідомляється з посиланням на дані розвідки, що вогнем у відповідь двоє бойовиків були вбиті і ще четверо - поранені.

Як повідомлялося, раніше в Міноборони повідомили, що незаконні збройні формування тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил на сході України з початку доби станом на ранок 3 вересня, в результаті чого один український військовослужбовець отримав поранення і був госпіталізований.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА