День фінансів, 24 квітня: 9 секретних кредиток, 46,7 млрд на пенсії, плюс 25 млрд на депозитах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 квітня: 9 секретних кредиток, 46,7 млрд на пенсії, плюс 25 млрд на депозитах

789
П’ятниця, 24 квітня. Найважливіше – цифри:
Плюс 25 млрд у банках. Станом на 1 квітня 2020 року загальна сума вкладів фізичних осіб у банках-учасниках Фонду гарантування вкладів склала 520,24 млрд грн, що на 25 млрд більше, ніж у березні. Вклади в національній валюті – 285,39 млрд грн. Депозити в іноземній валюті – 234,85 млрд грн. Цікаво, що при цьому частка ФОП в структурі вкладників становить всього 3,0%.
Понад 46,7 млрд на пенсії. Таку суму вже виділив Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком фінансування пенсій. Виплату пенсій буде здійснено в визначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку: пенсія буде зарахована на ваш рахунок в банку; або тим, хто вибрав АТ “Укрпошта”, пенсії листоноші доставлять додому.
Сховали 9 класних кредиток. Нудно на карантині? Пропонуємо зіграти в гру «Вгадай кредитку». Суть гри проста: ми сховали від вас 9 цікавих кредитних карток, але зробили до них описи, в яких є підказки. Прочитайте і спробуйте вгадати, про яку картку йдеться. Щоб перевірити свою версію, натисніть на картинку з описом, вона перевернеться, і відгадка буде перед вами.

Хочу зіграти! 🕹️

Терміни вже не ті… або до якого числа потрібно встигнути подати декларацію про доходи. Терміни подачі декларацій про майновий стан і доходи за 2019 рік продовжено до 30 червня поточного року включно. Так, громадяни та фізособи, які провадять незалежну професійну діяльність, повинні: подати декларацію за звітний 2019 рік до 30 червня 2020 року включно; оплатити податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами в деклараціях, необхідно до 1 жовтня 2020 року.
17,6 млн виграла компанія Коломойського у ПриватБанку. Компанія «Арлан», власниками якої є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, виграла в суді проти банку 17,6 млн гривень. До речі, сьогодні НБУ вирішив нагадати, що буде в разі програшу у справі про націоналізацію ПриватБанку
ФОП відшкодував 2,4 млн гривень державі. Слідчі Державної фіскальної служби м.Києва виявили ФОП, який навмисне ухилявся від сплати податків у значних розмірах. Фіскали доблесно рапортують, що незважаючи на карантин і забруднене повітря в столиці “завдяки заходам, вжитим працівниками податкової міліції в ході досудового розслідування, завдані державі збитки відшкодовано в повному обсязі”.
Finance.ua – в трійці лідерів. Портал Finance.ua увійшов до трійки лідерів фінансових ЗМІ України за підсумками березня 2020 року. У дослідженні, яке базується на даних SimilarWeb, брали участь онлайн ЗМІ відповідної тематики з каталогу PRNEWS.IO. Дякуємо кожному з вас за довіру, підтримку та конструктивну критику. Ви не перестаєте нас надихати і робити краще! 🤗
День фінансів, 24 квітня: 9 секретних кредиток, 46,7 млрд на пенсії, плюс 25 млрд на депозитах
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас