12:40 10.12.2020

"Нова пошта" у 2021 році планує відремонтувати 1 тис. відділень і привести їх до єдиного стандарту опенспейсу

2 хв читати
"Нова пошта" у 2021 році планує відремонтувати 1 тис. відділень і привести їх до єдиного стандарту опенспейсу

Група компаній "Нова пошта" шукає підрядників для ремонту 1 тис. відділень у 2021 році в рамках проекту реновації для більше ніж 1,7 тис. відділень групи, повідомляє компанія в четвер.

Відповідно до прес-релізу, "Нова пошта" розпочинає проект реновації понад 1 700 відділень у всій Україні.

На першому етапі у 2021 році компанія планує відремонтувати 1000 своїх відділень - і поштових, і вантажних. Насамперед ремонтуватимуть відділення, відкриті понад два роки тому.

"Нова пошта" планує встановити пандуси і велопарковки біля тих відділень, де вони ще не встановлені. Крім того, відділення будуть обладнані кнопками виклику для людей з обмеженими можливостями, які зможуть за необхідності викликати оператора відділення й отримати обслуговування безпосередньо на вулиці.

"Нова пошта" розвивала свою мережу відділень поступово і на основі нашого багаторічного досвіду ми дійшли до розуміння, яким має бути відділення компанії, щоб бути зручним для всіх – і для мам з візочками, і для людей з особливими потребами, і для літніх людей. Тому зараз ми шукаємо будівельних партнерів у всій Україні, щоб привести зовнішній та внутрішній вигляд наших відділень до єдиного та зручного стандарту", - заявив СЕО "Нової пошти" Олександр Бульба.

Перевагу серед підрядників компанія надаватиме тим, хто вже зарекомендував себе на ринку і має приклади таких успішно реалізованих проектів.

Окрім того, майбутні партнери повинні мати достатню кількість співробітників у штаті, щоб мати можливість виконати обсяг робіт у чітко визначені терміни.

Усередині всі відділення будуть приведені до єдиного вигляду - опенспейс, щоб клієнти могли бачити всі процеси. Крім того, всі відремонтовані відділення матимуть однаковий колір стін, плитку на підлозі й підвісну стелю, а також металопластикові вікна та двері.

Як повідомлялося, група компаній "Нова пошта" додатково на постійну основу набирає 2,5 тис. співробітників на посади водіїв і кур'єрів, сортувальників посилок на терміналах й операторів відділень у всій країні.

Заснована в 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 6 тис. відділень у всій країні.

Група "Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" (система Forpost) і "Нова пошта Глобал".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна експортувала морським коридором 50 млн т вантажів, відправивши 1737 суден - Мінвідновлення

"Укренерго" продовжило до кінця доби застосування лімітів енергоспоживання

Доходи загального фонду держбюджету в травні трохи знизилися до 151,6 млрд грн

Diia.City United закликала уряд прискорити запровадження е-бронювання та збільшити термін броні до 12 місяців

РФ завдала ударів по енергооб'єктах у п'яти областях, можливі зміни в обмеженні електропостачання - Міненерго

Націоналізовано активи компанії, пов'язаної з російським букмекером, на суму понад 1,8 млрд грн

Аграріям із чинною бронню на мобілізацію автоматично пролонговано її на 1 місяць

"Укренерго" запроваджує ліміти споживання на перший день літа з 18:00 до 23:00

"Укренерго" попереджає про ймовірне повернення до обмежень е/е через можливий дефіцит

Кабмін встановив із 1 червня тариф на е/е для населення в 4,32 грн/кВт-год - перший заступник голови енергокомітету Ради

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА