18:30 30.04.2020

Терміни реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ переносяться, вона відбудеться онлайн - Міносвіти України

2 хв читати
Терміни реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ переносяться, вона відбудеться онлайн - Міносвіти України

Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) перенесена і триватиме з 12 травня до 5 червня, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Відповідний лист було надіслано керівникам вищих навчальних закладів і наукових закладів, які здійснюють підготовку магістрів.

"Враховуючи ситуацію з поширенням коронавірусу, реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ відбуватиметься повністю онлайн. Міністерство розробило та оприлюднило детальну покрокову інструкцію, як приймальним комісіям збирати, опрацьовувати та реєструвати документи вступників", - зазначив заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний.

Вступники на магістратуру зможуть надіслати для реєстрації на іспит скан-копію заяви, документа, що підтверджує особу, та інших необхідних документів на електронну поштову скриньку приймальної комісії, зазначену на сайті вищого навчального закладу, або з використанням іншого, визначеного закладом каналу зв'язку.

Контактні дані приймальних комісій вступники можуть знайти в Реєстрі суб’єктів освітньої діяльності та на офіційних сайтах закладів.

Приймальні комісії, у свою чергу, мають перевірити наявність документів, необхідних для реєстрації, та повідомити вступнику про їх отримання. Далі уповноважений представник приймальної комісії має роздрукувати надіслані документи, сформувати особисту справу вступника і створити запит на формування екзаменаційного листка за допомогою спеціального сервісу, а далі, відповідно, сформувати екзаменаційний листок. Здійснивши всі необхідні перевірки та реєстрацію, представник приймальної комісії має надіслати електронною поштою скан-копію екзаменаційного листка вступника для перевірки. Оформлений екзаменаційний листок можна надсилати вступнику також звичайною поштою, якщо про таку необхідність зазначено в анкеті.

Для реєстрації вступники мають надати такі документи: анкету-заяву; документ, що посвідчує особу; облікову картку платника податків; документ про здобутий ступінь вищої освіти; фотокартку для документів; медичну довідку (тільки для вступників, які за станом здоров'я звільняються від проходження ЄВІ/ЄФВВ); довідку, видану за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплому в рік вступу (тільки для вступників, які навчились у військових закладах).

Детальніша інструкція для приймальних комісій оприлюднена в листі Міносвіти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

Окупанти нарощують темпи атак на сіверському та курахівському напрямках - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ДТП на харківській окружній дві людини загинули, одну госпіталізовано у важкому стані - поліція

Кількість жертв ворожого ракетного удару по Харкову, завданого 31 травня, зросла до дев’яти - прокуратура

Україна зацікавлена в розвитку відносин з Асоціацією держав Південно-Східної Азії - зустріч Зеленського з президентом Індонезії

ДніпроГЕС у критичному стані, над відновленням руху працюють відповідні служби - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА