11:21 04.12.2020

Зеленський закликав жителів Кривого Рогу забезпечити 6 грудня високу явку на виборах і вибрати мера, якого місто "давно заслуговує"

2 хв читати
Зеленський закликав жителів Кривого Рогу забезпечити 6 грудня високу явку на виборах і вибрати мера, якого місто "давно заслуговує"

Президент України Володимир Зеленський закликав жителів Кривого Рогу активно голосувати 6 грудня у другому турі виборів мера міста та обрати гідного міського голову.

"Цієї неділі, 6 грудня, відбудеться другий тур виборів міського голови. 6 грудня ви вибиратимете людину, якій на наступні п'ять років довірите долю нашого міста. Я дуже прошу вас поставитися до цього вибору відповідально, не лінуватися, йти на дільниці і, нарешті, вибрати мера, якого давно заслуговує Кривий Ріг", - сказав він у відеозверненні, розміщеному на його сторінці у Facebook у п'ятницю.

Зеленський вважає, що Кривому Рогу необхідний мер, якій "любить місто від Інгульця до Даманського, який дбатиме про кожного з його 126 км, побудує місто, яке буде на повні груди дихати чистим повітрям".

Глава держави закликав криворіжців зробити на виборах 6 грудня рекордну явку в Україні. "Нехай це буде символічна для нашого міста цифра - 95", - сказав він.

Президент наголосив, що не може агітувати за когось із кандидатів, але це і не потрібно. "Ви - розумні люди, самі все знаєте", - зазначив він.

Повторне голосування на виборах міського голови Кривого Рогу (Дніпропетровська обл.) відбудеться 6 грудня.

Тервиборчком 17 листопада отримав заяву чинного мера Юрія Вілкула, який лідирував на виборах 25 жовтня, про відмову брати участь у повторному голосуванні. Вілкул пояснив таке рішення станом здоров'я.

Отже, до другого туру вийшли кандидат від "Слуги народу", гендиректор ПрАТ "Центральний гірничо-збагачувальний комбінат" Дмитро Шевчик і кандидат від "Опозиційної платформи - За життя", радник міського голови Кривого Рогу Костянтин Павлов.

12 листопада було оголошено результати першого туру. За Вілкула проголосували 80655 виборців, за Шевчика - 45213. Павлов - на третьому місці (15941 голос).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА