10:49 25.04.2019

Кінофестиваль "Молодість" отримав понад 2 тис. заявок на участь із майже 100 країн світу в 2019 році

1 хв читати
Кінофестиваль "Молодість" отримав понад 2 тис. заявок на участь із майже 100 країн світу в 2019 році

Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" отримав більше ніж дві тисячі заявок на участь із майже ста країн світу в 2019 році.

"Цьогоріч Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" отримав понад дві тисячі заявок на участь із майже ста країн світу. З них 495 кінострічок претендували на включення до Міжнародного конкурсу повнометражних фільмів, 768 - до короткометражного та 433 - до студентського конкурсу. За право взяти участь у Національному конкурсі змагались понад 200 українських короткометражних картин", - йдеться в повідомленні прес-служби кінофестивалю.

Зазначається, що переможець отримує $10 тис. і статуетку "Скіфський олень" за найкращий фільм Міжнародного конкурсу. Найкращі фільми на фестивалі "Молодість" визначатимуть кілька складів журі: Міжнародне журі, Національне журі, журі Sunny Bunny, Екуменічне журі та журі FIPRESCI.

Кінофестиваль "Молодість" проходитиме з 25 травня до 2 червня. 1 червня відбуватиметься вручення нагород лауреатам 48-ї "Молодості", а 2 червня глядачі зможуть подивитися фільми-переможці кінофестивалю.

Фестивальним центром "Молодості" залишається культурний центр "Кінотеатр "Київ". Саме тут відбудеться показ фільмів Міжнародного конкурсу кінофестивалю. На Поштовій площі, як і минулого року, розташовуватиметься відкритий кінотеатр на 500 місць. Там відбудеться святкова церемонія відкриття 48-го КМКФ "Молодість".

Згідно з повідомленням, фільмом-відкриттям стане картина режисера і продюсера Біллі Вайлдера "У джазі тільки дівчата".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА