RU
 

Арум: Бій Ф'юрі - Вайлдер стане ще однією трилогією в боксі

iSport.ua,  8 червня 2019, 18:45
0
1851
Арум: Бій Ф юрі - Вайлдер стане ще однією трилогією в боксі
Фото: Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Вайлдер

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Вайлдер проведуть ще два поєдинки.

 
Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що його підопічний Тайсон Ф'юрі проведе ще два бої із чемпіоном за версією WBC у суперважкій вазі Деонтеєм Вайлдером.
 
Промоутер також зазначив, що в третій зустрічі гонорар не буде ділитися в рівних частинах, а більша половина дістанеться переможцю реваншу.
 
"Другий бій Вайлдер - Ф'юрі відбудеться. І він буде неймовірним. Перший бій був вогонь, але другий буде ще яскравішим. Однак я би попросив передчасно не радіти. Це суперважка вага, а тут може статися все. Ви ж бачили, що минулого тижня відбулося в поєдинку Джошуа - Руїс.
 
Також я готовий підтвердити чутки. В історії боксу було багато захопливих трилогій, таких як Мухаммед Алі - Джо Фрейзер і Мухаммед Алі - Кен Нортон. Тепер у нас буде ще одна.
 
Але хочу зазначити, що в третьому бою розподіл призового фонду зміниться. Переможець отримає більше, ніж той, хто програв. Тому все буде залежати від того, хто переможе в реванші", - цитує Арума worldboxingnews.
 
Нагадаємо, перший бій Вайлдер - Ф'юрі відбувся 1 грудня минулого року. Тоді бій завершився внічию (115:111, 112:114, 113:113). Планується, що друга зустріч боксерів відбудеться на початку 2020 року, але спочатку Ф'юрі зустрінеться з Томом Щварцем, а Вайлдер - з Луїсом Ортісом.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі