День фінансів, 19 серпня: про можливі нововведення щодо розмитнення авто, гроші для об'єктів «Укрбуду», ціни на газ у платіжках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 серпня: про можливі нововведення щодо розмитнення авто, гроші для об'єктів «Укрбуду», ціни на газ у платіжках

817
Середа, 19 серпня. Обнадійливі новини для тих, хто вкладався в “Укрбуд”, бажає розмитнити авто та інвесторів в ОВДП
Вирішили інвестувати в ОВДП – ось можливості. НБУ розширив можливості для інвестування в державні цінні папери. Серед нововведень: запроваджено грошовий кліринг за ОВДП, номінованими в іноземній валюті; нерезидентам надано ​​ можливість проводити операції спадкування, правонаступництва. Більше про можливості
Відмовилися від газового лічильника – готуйтеся платити більше. Ті сім’ї, які відмовляться від встановлення газового лічильника, змушені будуть платити за газ втричі більше, лякають своїми підрахунками ЗМІ. А тим часом Кабмін вніс зміни до Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу.
Приховали доходи – субсидії треба буде повернути. Якщо людина не мала права на субсидію, але користувалася нею, то гроші доведеться повернути.
День фінансів, 19 серпня: про можливі нововведення щодо розмитнення авто, гроші для об'єктів «Укрбуду», ціни на газ у платіжках
У Міністерстві мають намір припинити виплати тим, хто не подав певні документи або приховав свої певні доходи для того, щоб отримати субсидію. Про це в ефірі одного з телеканалів розповів радник міністра соціальної політики Микола Шамбір.
Збираєтеся в’їхати в Україну – ось дешеві е-Візи. Кабінет Міністрів вніс зміни до Правил оформлення віз для в’їзду в Україну та транзитного проїзду через її територію. Згідно з постановою, збільшується кратність е-Віз – на додачу до е-Візи для разового в’їзду запроваджується е-Віза для дворазового в’їзду. Раніше разова е-Віза коштувала 85 доларів. Нові тарифи електронних віз.
Чекаєте на добудову об’єктів “Укрбуду” – договір з ДІУ на допомогу. Комунальне підприємство «Київміськбуд» і Державна іпотечна установа (ДІУ) підписали меморандум про те, що вона викупить у Київміськбуду квартири на суму 2,1 млрд грн. Це дозволить компанії профінансувати добудову всіх житлових комплексів “Укрбуду”.
Хотіли б доступне розмитнення – нардепи готують 3 варіанти. У Верховній Раді перебувають на розгляді три законопроєкти щодо доступного розмитнення автомобілів. Вони передбачають упорядкування структури акцизного податку та внесення відповідних змін до Податкового та Митного кодексів. Згідно з пропозиціями, мають намір звільнити від сплати акцизного податку нові та вживані транспортні засоби з 1 січня 2021 року. Також пропонується звільнити від сплати акцизу вже в 2020 році учасників і ветеранів АТО, які ввозять один легковий автомобіль (або вантажний повною масою до 3,5 тонни, або автобус, або причіп) для особистого користування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас