RU
 

Після "допомоги" вчителів хлопчика з особливостями розвитку вдячно затюкали

Корреспондент.net,  2 серпня 2019, 16:22
0
597
Після  допомоги  вчителів хлопчика з особливостями розвитку вдячно затюкали
Фото: dailymail.co.uk
Хлопчика діймали в школі, та після допомоги вчителів стало тільки гірше

У Великобританії хлопчика з аутизмом зачіпали за живе в школі - вчителі вирішили допомогти дитині, але зробили тільки гірше.

 
У школі у Великобританії 11-річного Кеєна цькували однокласники. Його шкільні викладачі намалювали хлопчика на папері з питанням "Як мені зробити так, щоб я подобався іншим?" і вписали туди образливі відповіді однокласників. Про це повідомляє Daily Mail у п'ятницю, 2 серпня.
 
Вчителі написали на малюнку кпини кривдників хлопчика: "облиш нас дратувати", "він мусить припинити кричати", "доста метушитися", "весели, а не нуди", а потім прикріпили папірець до стіни.
 
Батьки хлопчика були шоковані: у їхнього сина особливості розвитку, аутизм, а також розлад, через який він може бути галасливим у компанії інших людей. До того ж зовсім недавно хлопчик втратив бабусю, яка деякий час перебувала в реанімації.
 
У школі вчителі захищають свої дії. Таку акцію вони назвали актом "відновного правосуддя", націленого не покарати кривдників, а показати їм, що вони не праві.
 
Батьки Деміан і Лінда стверджують, що перед ними навіть не вибачилися. Зараз їх хвилює, як школа чинитиме наступного разу, коли хтось інший з учнів поскаржиться на булінґ.
 
 
Нагадаємо, що раніше в Києві школяра зобов'язали заплатити 100 тисяч за побиття однокласника.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: аутизмшколашкольники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі