Документ 422-2018-р, чинний, поточна редакція — Прийняття від 20.06.2018
Виберіть формат файлу для збереження:

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 червня 2018 р. № 422-р
Київ

Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України на 2018 рік

1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України на 2018 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків за бюджетною програмою 0411010 “Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів України” у сумі 3600 тис. гривень шляхом зменшення обсягу видатків споживання та збільшення обсягу видатків розвитку.

2. Міністерству фінансів внести відповідні зміни до розпису державного бюджету після погодження Господарсько-фінансовим департаментом Секретаріату Кабінету Міністрів України перерозподілу видатків державного бюджету, передбаченого пунктом 1 цього розпорядження, з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету.

Прем'єр-міністр України

В.ГРОЙСМАН

Інд. 24




вгору