16:12 18.12.2020

У вихідні в Україні опадів переважно не очікується

1 хв читати
У вихідні в Україні опадів переважно не очікується

У суботу, 19 грудня, погоду України визначатиме тепле і вологе повітря в полі підвищеного атмосферного тиску, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу в країні без істотних опадів, лише в північно-східній частині невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці в західних областях туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла (вночі у східних областях 0-5° морозу, вдень на заході країни та півдні Одещини 1-6° тепла).

У Києві - без істотних опадів; температура вночі та вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 19 грудня найвища температура вдень була 10,7° у 1989 році, найнижча вночі -20,3° у 1994 році.

У неділю, 20 грудня, на Лівобережжі невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. Уночі та вранці місцями туман; на сході й північному сході країни місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вночі у східних областях 0-5° морозу, вдень у західних областях і на крайньому півдні країни 4-6° тепла.

У Києві в неділю без істотних опадів. Уночі, вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° тепла.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Енергоатом" на 10 днів раніше вивів із планового ремонту блок АЕС 1000 МВт

Макрон про відправлення інструкторів в Україну: Ми хочемо мати коаліцію, і багато хто з наших партнерів уже дав свою згоду

Макрон: Сподіваюся, ми зможемо домовитися на рівні країн БРІКС про підвалини довгострокового миру в Україні

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

Франція починає постачання Україні літаків Міраж-2000 і навчить персонал однієї бригади - Макрон на зустрічі з Зеленським

Кулеба обговорив із вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою

Зеленський обговорив з американськими депутатами захист від російських обстрілів

ВР ухвалила закон, що регламентує повноваження Держспецзв'язку щодо закупівлі безпілотних систем, боєприпасів до них, а також засобів РЕБ

90% рятувальників і поліцейських заброньовано

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА