08:44 22.06.2018

Столична прокуратура відстояла в апеляції вищу міру покарання для серійного вбивці жінок

2 хв читати
Столична прокуратура відстояла в апеляції вищу міру покарання для серійного вбивці жінок

Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційну скаргу вбивці трьох жінок, якого засудили до довічного ув'язнення, повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"За наполегливою і принциповою позицією прокуратури міста Києва Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок суду у вигляді довічного позбавлення волі для зловмисника, який позбавив життя трьох жінок", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в четвер.

У прокуратурі нагадали, що в травні 2016 року, перебуваючи в лісопарковій зоні поблизу Бортницької станції аерації на вул. Колекторній, людина після спільного вживання алкогольних напоїв, вчинила умисне вбивство невідомої жінки. Після цього зловмисник закопав її тіло і зник з місця події.

Надалі протягом червня - серпня 2016 обвинувачений при аналогічних обставинах позбавив життя ще двох жінок на території Дарницького району столиці. З метою приховування слідів злочину тіло однієї жінки вбивця спалив, а тіло другої - замаскував гілками.

"Слідству не вдалося ідентифікувати тіла загиблих. Експерти встановили тільки їх приблизний вік - від 30 до 40 років. Затримати вбивцю вдалося після чергового нападу на жінку в серпні 2016 року. Четвертій жертві нападника дивом вдалося вижити, не дивлячись на численні ножові поранення, які вона отримала", - сказано в повідомленні.

Вироком Дарницького районного суду м.Києва чоловік був визнаний винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України та засуджений до довічного позбавлення волі.

"Не погоджуючись з прийнятим рішенням, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу. Колегія суддів Апеляційного суду Києва, прийнявши до уваги доводи прокурора і незаперечні докази вини обвинуваченого, апеляційну скаргу захисника залишила без задоволення, а вирок Дарницького районного суду м.Києва - без змін", - підсумували в прокуратурі Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба обговорив зі швейцарським колегою підготовку до майбутнього Глобального саміту миру

Туреччина може сприяти розширенню переліку учасників Саміту миру та залученню до цього процесу Китаю і Бразилії - Єрмак

В Одесі знайдено загиблою 20-річну співробітницю поліції, яку хвилею знесло з пірса, - ДСНС

Повідомлено про підозру столичному адвокату, який мав намір дати хабара у $200 тис. прокурору САП і детективу НАБУ

ВР має намір внести зміни до законодавства про зарахування до стажу держслужби час роботи у військових адміністраціях

Після ДТП за участю автомобіля поліції у Львові госпіталізовано 7 осіб

Прокуратура повідомила про підозру 73-річному хулігану, який напав на дівчину-волонтера в Києві

Короткочасні дощі та грози в четвер очікуються на північному сході України, в Одеській і західних областях

Україна розраховує на посилення співпраці в галузі ВПК з Туреччиною - Міноборони

Допризовникам і призовникам за кордоном буде надано відтермінування щодо взяття на облік до повернення в Україну або до кінця воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА