17:26 27.02.2020

Іноземцям заборонили в'їжджати до Ізраїлю з Італії через спалах коронавірусу

1 хв читати

Керівництво Ізраїлю заборонило в'їзд до країни для іноземців з Італії у зв'язку зі спалахом коронавірусу, повідомляють у четвер ізраїльські ЗМІ.

Спочатку заборону хотіли запровадити з 1 березня, проте тепер вирішено, що вона набуває чинності 27 лютого. Це сталося у зв'язку з тим, що в ізраїльтянина, який повернувся з Мілана до Тель-Авіва 23 лютого, виявили зараження коронавірусом. Його помістили в ізолятор у Рамат-Гані, проте до виявлення вірусу ця людина чотири дні вільно переміщалася країною, і не виключено, що могла заразити інших людей.

Крім того, мінохорони здоров'я Ізраїлю заявило, що всі особи, які прибули до Ізраїлю тим самим рейсом, що й заражена людина, мають залишатися на карантині 14 днів, починаючи з дати прибуття з Італії.

Ізраїльський національний авіаперевізник El Al оголосив про призупинення всіх перельотів до Італії і Таїланду, а запуск прямого рейсу до Токіо відкладається до квітня. Раніше авіакомпанія мала намір запустити цей рейс 11 березня. Рейси до Пекіна та Гонконга призупинено до травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА