07:51 29.07.2018

Слідчі групи Мюллера оприлюднили близько 300 документів у справі співпраці Манафорта і Януковича

1 хв читати
Слідчі групи Мюллера оприлюднили близько 300 документів у справі співпраці Манафорта і Януковича

Слідчі з команди спецпрокурора Роберта Мюллера представили близько 300 документів, які розкривають деталі співпраці Пола Манафорта з "Партією регіонів" і "Опозиційним блоком", повідомляє "Голос Америки".

"Крім оприлюднення імен 35 свідків, яких планує викликати сторона обвинувачення, стали відомі деякі деталі співпраці колишнього глави штабу Дональда Трампа П.Манафорта з екс-президентом України Віктором Януковичем, Партією регіонів України і Опозиційним блоком", - йдеться в повідомленні.

Документи відносяться до різних часових періодів. Зокрема, в електронному листуванні обговорюється політична кампанія В.Януковича і Партії регіонів під час робочих поїздок українського політика.

Як зазначається, згідно з судовими документами, П.Манафорт написав В.Януковичу щодо того, що вони активно розвивали концепцію антисемітизму, як частину поглядів української опозиції, що було головною частиною "нашої вашингтонської стратегії".

Крім того, є лист П.Манафорта його партнеру Тедові Дивайну з докладним описом виступу Миколи Азарова.

"Азаров виступатиме 10-12 хвилин російською мовою. Він має розкритикувати (Юлію - ІФ) Тимошенко за безлад, який вона залишила після себе і презентувати виборчу платформу. ВФЯ (Віктор Федорович Янукович) виступить з 5-7 хвилинною промовою українською мовою, де має представити свою програму "Україна для людей", - йдеться в листі.

Також серед документів фігурує вартість проведення з'їзду Партії регіонів - $ 565 тис. США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА