Xiaomi і Oppo проектують гнучкі смартфони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi і Oppo проектують гнучкі смартфони

Фондовий ринок
312
Мережеві джерела повідомляють про те, що китайські компанії Xiaomi і Oppo, що входять до п’ятірки провідних постачальників смартфонів, розробляють апарати з гнучкою конструкцією.
Мабуть, найбільше спекуляцій на тему гнучких смартфонів пов’язано з відповідним проектом Samsung. Південнокорейський гігант планує представити такий апарат в наступному році – імовірно, на виставці мобільної індустрії MWC 2019.
Нещодавно стало відомо, що китайська компанія Huawei випустить гнучкий смартфон раніше, ніж це зробить Samsung. Анонс апарата Huawei може відбутися в кінці поточного або на самому початку 2019 року.
І ось тепер повідомляється, що гнучкі смартфони проектують Xiaomi і Oppo. Ці компанії нібито вже провели серію переговорів з постачальниками комплектуючих, які виробляють необхідні компоненти. Не виключено, що виробництвом гнучких екранів для майбутніх апаратів Xiaomi і Oppo займеться LG Display.
Зазначається, що Xiaomi і Oppo розраховують анонсувати гнучкі апарати на початку наступного року. Таким чином, 2019-й обіцяє стати роком смартфонів нового класу. Ціни на такі пристрої спочатку будуть досить високими: так, новинка Samsung, за деякими даними, буде коштувати близько 1800 доларів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас