17:27 24.09.2019

Зеленський взяв участь у відкритті 74-ї сесії Генасамблеї ООН

1 хв читати
Зеленський взяв участь у відкритті 74-ї сесії Генасамблеї ООН

Президент України Володимир Зеленський у вівторок взяв участь у відкритті 74-ї сесії Генасамблеї ООН, повідомляє прес-служба Офісу президента.

"Протягом наступних днів у Нью-Йорку у Зеленського заплановано насичений графік двосторонніх зустрічей, а також спілкування з бізнес-колами, бондхолдерами та інвесторами", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому в Twitter-акаунті.

Як повідомлялося, Зеленський 23-26 вересня здійснює робочий візит до США для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку. "Володимир Зеленський виступить з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН, а також візьме участь у саміті з Цілей сталого розвитку", - повідомляла прес-служба президента України.

У Нью-Йорку Зеленський здійснить низку двосторонніх зустрічей із лідерами іноземних держав, зокрема з президентом США Дональдом Трампом.

Крім того, в рамках візиту глава Української держави зустрінеться з лідерами української громади в США, а також із представниками американських ділових кіл.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

Віталій Кличко привітав Європейську народну партію, частиною якої є партія УДАР, з перемогою на виборах до Європарламенту

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

Збільшення представників праворадикальних сил у Європарламенті є великим викликом для України - Климпуш-Цинцадзе

Макрон розпустив парламент Франції

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

Київ пропонує європейські варіанти змін до розподілу повноважень між державною та місцевою владами - заступник мера

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

Глобальний саміт миру може мати продовження в парламентському вимірі - Стефанчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА