RU
 

У Словаччині грабіжника затримали оральним сексом

Корреспондент.net,  28 січня 2021, 17:33
0
5704
У Словаччині грабіжника затримали оральним сексом
Фото: кадр из видео
Грабіжника в Словаччині затримали за допомогою сексу

Під час пограбування магазину на автозаправці відвідувачка запропонувала грабіжникові зайнятися оральним сексом, щоб затримати його до приїзду поліції.

 
У столиці Словаччини Братиславі жінка на автозаправці затримала грабіжника до приїзду поліції, запропонувавши йому зайнятися оральним сексом. Про це повідомляє словацький телеканал Noviny.
 
У магазині біля автозаправки 24-річний громадянин Сербії зажадав у продавця віддати йому гроші з каси. Співробітник магазину, віддавши гроші, вибіг з будівлі через чорний вхід і викликав поліцію.
 
У цей час у магазин увійшла 36-річна відвідувачка. Оцінивши ситуацію, вона запропонувала злодієві зайнятися оральним сексом. Злодій погодився - і поліцейські, які приїхали, застали пару на підлозі магазину.
 
Чому жінка вирішила зупинити грабіжника таким незвичним способом, залишилося нез'ясованим.
 
 
 
Раніше повідомлялося, що власники електромобіля Tesla, у яких є функція автопілота, зможуть придбати "розумного" робота для орального сексу.
 
Також іспанка отримала анафілактичний шок через оральний секс. Жінку привезли в лікарню зі збитим диханням і блювотною нудотою.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: сексограблениевидеоСловакияоральный секс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі