Amazon розробляє настінний смарт-дисплей для управління домашньою електронікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon розробляє настінний смарт-дисплей для управління домашньою електронікою

Технології&Авто
228
Компанія Amazon веде розробку тонкого пристрою серії Echo, призначеного для встановлення на стіну, пише інформаційне видання Bloomberg. Гаджет, що, по суті, є смарт-дисплеєм, можна буде використовувати як центр управління розумним будинком.
За даними джерела, пристрій отримає 10- або 13-дюймовий сенсорний екран. За допомогою нього можна буде управляти різними домашніми смарт-пристроями, а також слухати музику, дивитися відео і використовувати як платформу для відеочату — вказується наявність вбудованої камери. Зрозуміло, не обійдеться і без підтримки голосового асистента Amazon Alexa.
Можливість встановлення пристрою на стіну дасть користувачам більше свободи у виборі відповідного для нього місця — не доведеться шукати вільний простір на столі. Відзначається, що компанія і раніше експериментувала з настінними гаджетами. Настінний годинник Amazon Echo Wall Clock є одним з таких прикладів. Крім того, встановити на стіну можна й інші розумні пристрої від Amazon, використовуючи спеціальні кріпильні механізми від сторонніх виробників. Однак новий пристрій, за даними Bloomberg, буде набагато тоншим за всі попередні рішення.
З виходом на ринок новинка від Amazon буде продаватися за ціною від 200 до 250 доларів, повідомляє видання. Реліз пристрою очікується або в кінці 2021-го, або на початку 2022 року. Водночас Bloomberg вказує, що ці плани незакінчені і компанія може взагалі скасувати випуск цього гаджета. Розробкою “розумного домашнього центру управління” Echo займається відділ Amazon Lab126.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас