Vivo придумала смартфон з секцією дисплея, що обертається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo придумала смартфон з секцією дисплея, що обертається

Технології&Авто
465
Державне управління у справах інтелектуальної власності Китаю (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA) опублікувало патентну документацію Vivo на смартфон з незвичайною конструкцією.
Як можна бачити на зображеннях, мова йде про апарат в класичному виконанні. У бічних частинах розташуються фізичні кнопки управління, знизу – симетричний порт USB Type-C і решітки динаміків.
Особливістю пристрою є поворотна нижня секція з дисплеєм. Користувач зможе обертати її на 180 градусів, активуючи той чи інший режим роботи.
Vivo придумала смартфон з секцією дисплея, що обертається
Наприклад, на патентних ілюстраціях показано, що на нижню частину екрану може виводитися будь-яка інформація або, скажімо, віртуальна клавіатура. Теоретично ця секція зможе також виконувати функції видошукача при зйомці автопортретів на основну камеру. До речі, остання, судячи з ілюстрацій, отримає три оптичні модулі, які будуть вишикувані в ряд по горизонталі.
Vivo придумала смартфон з секцією дисплея, що обертається
Що стосується фронтальної камери, то вона буде встановлена в довгастому отворі посередні у верхній області дисплея. До її складу увійдуть два датчики.
На жаль, поки що це вся інформація про загадковий апарат. Чи планує Vivo створення комерційного смартфона з описаною конструкцією, не ясно.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас