07:26 03.03.2022

Противник намагається проводити наступальні дії – генштаб ЗСУ

1 хв читати

Російський агресор продовжує намагатися проводити наступальні дії на території України, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

Так, на Волинському напрямку противник продовжує проводити демонстраційні дії вздовж державного кордону.

На Поліському напрямку ворог намагається проводити наступальні дії поблизу населених пунктів Козаровичи, Вишгород, Фастів, Обухів. Відзначено подальше розгортання польових логістичних таборів у Бородянки, Катюжанки та Гавронщини.

На Сіверському напрямку агресор намагається дістатися північних околиць Києва.

Ворожі частини та підрозділи зосередилися біля населених пунктів Баришівка, Нова Басань, Любеч. Частиною сил до БТГр зі складу 200 омсбр 14 АК Північного флоту ЗС РФ, яка фактично втратила боєздатність, здійснює перегрупування та намагається наступати у напрямку на Бровари та Київ.

На Слобожанському напрямку ворог проводить наступальну операцію в районах населених пунктів Золочів, Харків, Балаклія, намагається продовжити наступ у напрямку Лозової, катастрофічно потребує поповнення втраченої техніки та особового складу.

На Донецькому напрямку окупанти зі складу 1 та 2 АК за підтримки артилерії продовжують наступальні дії у районах населених пунктів Новий Айдар, Волноваха та Маріуполь.

У Чорноморській операційній зоні корабельні групи Чорноморського флоту продовжують вести вогонь цивільними кораблями і захоплювати в полон моряків.

Частина сил противника продовжує дії поблизу населених пунктів Енергодар, Василівка, Токмак, Новопетрівка.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/263593572620395?__cft__[0]=AZXX1SBWdRQBIp_KBbN195opOw0R-9VP9wb_n7uDp7GqpO-tza9Lf0eD_r4r0hf9OCUE9k5RaBJkZVacHBIosIwbAh-W6atdkJLqTQutMWjJprLEHWq9WxMBjXqcZIlM6F11fUcN3wBGv3dln51X5Ee8TEpS24_5V5aBsRbEjSPbHd9p9qh68kcu_awVTFeZpOc&__tn__=%2CO%2CP-R

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

Унаслідок ДТП на харківській окружній дві людини загинули, одну госпіталізовано у важкому стані - поліція

Кількість жертв ворожого ракетного удару по Харкову, завданого 31 травня, зросла до дев’яти - прокуратура

Україна зацікавлена в розвитку відносин з Асоціацією держав Південно-Східної Азії - зустріч Зеленського з президентом Індонезії

ДніпроГЕС у критичному стані, над відновленням руху працюють відповідні служби - голова ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранено мирну жительку - поліція

Генштаб ЗСУ: Найвища інтенсивність атак ворога - на Покровському напрямку, ситуація напружена, але контрольована

Зеленський розраховує на прискорення поставок військової допомоги Україні в межах виділеного США пакета підтримки в $61 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА