12:48 10.04.2020

"Нова пошта" проведе навчання для співробітників на випадок зараження коронавірусом

1 хв читати

Група компаній "Нова пошта" в неділю, 12 квітня, в одному зі своїх терміналів проведе навчання серед співробітників на випадок зараження когось із них коронавірусом.

Як повідомила прес-служба компанії в п'ятницю, мета - відпрацювати робочий механізм, щоб правильно і швидко зреагувати в разі реальної загрози.

Згідно з сценарієм, напередодні, 11 квітня, керівник термінала "Нової пошти" отримає телефонний дзвінок від співробітника, який повідомить, що він щойно отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

"Як реагує керівник термінала, кому далі передає інформацію, яких заходів вживають, що буде з працівниками і приміщеннями, в яких вони працювали, - усе відбудеться в реальних умовах з урахуванням найдрібніших деталей", - йдеться в повідомленні.

Компанія зазначає, що під час навчань буде виявлено можливі прогалини й усунуто помилки. Це допоможе заздалегідь отримати налагоджену схему дій, яку за потреби можна застосувати в усіх підрозділах компанії.

"Ми ретельно дотримуємося всіх заходів безпеки, щоб не допустити інфікування співробітників, проте маємо бути готові до різних сценаріїв. Хочемо сподіватися, що такого не станеться і у нас не буде приводу застосувати отриманий досвід на практиці", - наводить прес-служба слова СЕО "Нової пошти" Олександра Бульби.

Раніше "Нова пошта" оголошувала, що додатково шукає 2 тис. кур'єрів у всій Україні, щоб забезпечити виконання замовлень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА