14:42 17.03.2020

На Луганщині закрили всі громадські заклади, працюють тільки аптеки, банки, продуктові магазини та АЗС - ОДА

1 хв читати
На Луганщині закрили всі громадські заклади, працюють тільки аптеки, банки, продуктові магазини та АЗС - ОДА

У Луганській області призупинено роботу всіх об'єктів громадського харчування, торговельно-розважальних і спортивних центрів, також обмежено пересування в маршрутках до 10 осіб, повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

"Відсьогодні діє моє розпорядження щодо достатньо жорстких обмежень в області. Ми вживаємо заходи для унеможливлення розповсюдження цієї хвороби на території Луганщини. Результати експрес-тестів, які вже проведені, є негативними. Захворілих на коронавірус у нас немає. Однак ми й надалі повинні дбати про безпеку людей", - заявив голова ОДА Сергій Гайдай.

Так, Гайдай зазначив, що в області закривають усі місця громадського харчування, а за бажанням власників буде організовано доставку їжі.

"Підлягає закриттю вулична торгівля, зокрема на ринках та ярмарках. Обмежено пересування в маршрутках до 10 осіб. Пересування людей у великій кількості контролюватимуть правоохоронні органи. Важливо, що аптеки, банки, продуктові магазини, АЗС працюватимуть і надалі", - наголосив голова ОДА.

Також до "Укрпошти" і "Нової пошти" буде скеровано звернення про обмеження перебування в приміщеннях не більше ніж 3-4 відвідувачів одночасно. Крім того, жителі області від 65 років перебуватимуть під регулярним наглядом працівників служб соціального захисту.

"До перевізників та закладів торгівлі, які підійматимуть ціни в цей період, будуть вжиті заходи згідно з українським законодавством", - додав Гайдай.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: Найбільш напруженою ситуація залишається на покровському напрямку, з найбільшою інтенсивністю ворог діє поблизу Новоселівки Першої

РФ знову скасувала Армійські міжнародні ігри, ймовірно, через брак персоналу й техніки - британська розвідка

Швеція оголосила про найбільший пакет військової допомоги для України - на $1,3 млрд

Атака БПЛА енергооб'єкта на Рівненщині призвела до короткочасного знеструмлення споживачів - "Укренерго"

Унаслідок ракетного удару на Сумщині вранці загинуло двоє людей, троє поранені - ОВА

МОН розгляне питання позбавлення Шкарлета, Баженкова й Онищенка наукових ступенів за плагіат після завершення судових процесів

Нещодавні наступи РФ на Донеччині виявилися здебільшого безуспішними - ISW

Окупанти у вівторок обстріляли Середину-Буду і 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях, у Залізному Мосту загинув мирний житель

На Чернігівщині під ворожим мінометним обстрілом загинув мирний житель - ОВА

Стратегію відновлення держвлади та реінтеграції населення деокупованих територій буде ухвалено до кінця червня - Верещук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА